Logo

Met korting naar het Jaarcongres HRM & het onderwijs

Met korting naar het Jaarcongres HRM & het onderwijs

23 sep 2024
Jaarcongres HRM en het Onderwijs 2024.png

Op dinsdag 19 november vindt het Jaarcongres HRM & het onderwijs plaats. Ook deze editie belooft een inspirerende dag te worden met een sterk inhoudelijk programma met als thema: HR als gids in de medewerkersreis.

NVP-leden ontvangen €50 korting op de toegangsprijs.

De kwaliteit van het onderwijs staat onder druk. Om deze kwaliteit te verbeteren en te borgen, is iedereen die in het onderwijs werkt hard nodig. De personeelstekorten in het onderwijs zijn echter groot en zullen op de lange termijn waarschijnlijk niet afnemen. Dit vormt een belangrijke reden voor scholen om zich in te zetten op het behoud van hun medewerkers. Om inzicht te krijgen in de wensen en ervaringen van onderwijsprofessionals in verschillende fasen van hun loopbaan, is het essentieel om als organisatie de medewerkersreis gedetailleerd in kaart te brengen. Dit verrijkt het perspectief van zowel het management als HR. Het levert concrete actieplannen op waarmee HR en leidinggevenden actief aan de slag kunnen om het personeelsbeleid naar een hoger niveau te tillen.

Tijdens de 14e editie van het jaarcongres HRM & het Onderwijs staan we stil bij alle fasen van de medewerkersreis en de rol van HR, van de eerste kennismaking met het onderwijs tot aan het uitstromen als ambassadeur. Maar hoe zorg je voor maatwerk zonder het team als geheel uit het oog te verliezen? Hierover gaan we met jou in dialoog. We roepen op om te denken vanuit een breder perspectief: het behoud van personeel voor de hele onderwijssector, en niet enkel voor de eigen organisatie. Daarbij richten we ons op het gehele onderwijsteam. Het verminderen van de werkdruk voor leraren en schoolleiders is namelijk een van de belangrijkste factoren om uitstroom tegen te gaan en professionalisering te bevorderen.

Kortom, welke concrete stappen kun je zetten om personeelsbehoud te versterken en jouw onderwijsinstelling toekomstbestendig te maken? Tijdens de 14e editie van HRM & het Onderwijs staan deze vraagstukken centraal.
 

Klik hier voor het volledige programma

NVP-leden ontvangen €50 korting* met de kortingscode: KRT50NVP24
Let op: de deadline hiervoor is 8 november. Schrijf je dus tijdig in, vol = vol.

NVP HMR in het onderwijs

* Deze code is bedoeld voor personen die passen binnen de doelgroep van het congres (HR-professionals binnen het onderwijs) van non-profit organisaties. Relaties van profit organisaties komen niet in aanmerking voor korting of gratis deelname en betalen € 695,- (ex btw). Mocht je twijfelen of je wel binnen de doelgroep valt, neem dan gerust even contact op met de organisatie: CKC- seminars)

Onze partners