Logo

Wie schrijft een recensie?

Wie schrijft een recensie?

30 aug 2024
Wie schrijft een recensie.png

In juli 2024 is het boek ‘Waar is je online kantoor?’ gepubliceerd. De auteur Kristian Esser gaat in dit boek verder dan oppervlakkige tips voor online vergaderingen en e-mailbeheer.

"Waar is je online kantoor?" gaat verder dan de oppervlakkige tips voor online vergaderen en e-mailbeheer. Het boek ontleedt de essentie van wat het betekent om samen te werken in een digitale omgeving en bouwt het concept van een 'online kantoor' opnieuw op. Esser benadrukt dat succesvolle digitale samenwerking steunt op drie pijlers: de juiste mindset bij leiders, ondersteunende processen die verder gaan dan basis digitale communicatie, en de implementatie van effectieve technologie.

Boek Waar is je online kantoorEen van de meest onderscheidende aspecten van het boek is de nadruk op het creëren van een online kantoor dat niet alleen functioneel is, maar ook de aandacht, creativiteit en samenwerking bevordert. Esser stelt dat hybride werken een win-win situatie kan zijn, waarbij bedrijven hun resultaten zien stijgen en medewerkers de flexibiliteit krijgen die ze wensen.

Kristian Esser stelt aan de NVP een boek beschikbaar in ruil voor een recensie.

Wil je hiervoor in aanmerking komen? Laat het ons dan weten via communicatie@nvp-hrnetwerk.nl en wie weet ontvang jij het boek.
Wees er snel bij want er zijn maar drie exemplaren beschikbaar!

De recensie wordt gedeeld met de auteur en mag online gepubliceerd worden.

Hier vindt je enkele tips voor het schrijven van een recensie.

Onze partners