Logo

World Economic Forum's Future of Jobs Survey

World Economic Forum's Future of Jobs Survey

31 mei 2024
EAPM - onderzoek World Economic Forum Jobs.png

Namens de EAPM nodigen we je uit om deel te nemen aan de World Economic Forum's Future of Jobs Survey.

Wereldwijde trends, zoals toenemende economische onzekerheid, technologische vooruitgang en energietransitie hebben grootschalige gevolgen voor de wereldwijde beroepsbevolking. De arbeidsmarkten ondergaan grote transformaties. Het komende Future of Jobs Report 2025 zal de nieuwste ontwikkelingen in kaart brengen om organisaties te ondersteunen bij het begrijpen van tekorten aan talent, het veranderen van vaardigheden en het verplaatsen van banen.

Met een toenemende behoefte aan tastbaar bewijs en betrouwbare informatie uit de praktijk, nodigen we je uit om de enquête over de toekomst van banen uiterlijk 5 juli 2024 in te vullen. Jouw inbreng zal wereldwijd helpen om de omvang van de macroveranderingen beter te begrijpen, de juiste strategieën voor veranderingsbeheer aan te nemen en de toekomst van banen proactief vorm te geven. Het uiteindelijke doel is om een wereldwijd en landelijk totaaloverzicht te maken van het arbeidsmarktlandschap.

Het invullen van de enquête vraagt ongeveer 20-30 minuten van je tijd. De enquête is vertrouwelijk en anoniem. De antwoorden worden naar een beveiligde database bij het World Economic Forum gestuurd. Wij delen geen informatie delen over de respondent of de organisatie. Na het invullen heb je de mogelijkheid om jouw organisatie te vergelijken met de wereldwijde resultaten in het Future of Jobs Report, dat in december 2024 wordt gelanceerd.

Naar enquête

Onze partners